IQ-Net IQ IQ IQ IQ-Net en IQ-Partij IQ IQ IQ IQ IQ-Net

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

 

 

 

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

 

 

 

 

 

Onschuldig veroordeeld

na wegmoffelen van de foto, die mijn onschuld bewijst.

 

De foto zit in de zwarte doos van het OM.

Het OM heeft officieel schriftelijk toegegeven, dat ik maar een slechte wazige kopie van de foto heb gekregen. Er is dus een scherpe foto, en ik heb deze een keer gezien: heel scherp.

Het gevecht gaat dus nu daarom,

de zwarte doos van het OM open te krijgen.

Ik, de voorzitter van de IQ-Partij, ben weerbaar!

Ik ga mij niet bij bedrog neerleggen!

Het is ook jouw rechtsstaat, die hier door het OM wordt vermoord. Dus ondersteun mij! Wij hebben een glasheldere zaak. Hier tellen de burgers, die niet willen, dat zij morgen ook via een valse aangifte en knoeien met de bewijzen onschuldig worden veroordeeld. Die niet willen, dat zo politiestaat en dictatuur binnensluipen. Die niet willen, dat ze onschuldig een strafblad krijgen en rechten verliezen. Die mij daarom ondersteunen. Die niet rustig kunnen slapen, wetend, dat groepen van bedriegers in de ambten zitten. De bedriegers moeten weg. Alleen dan kunnen wij rustig slapen. 

 

Ik, de DSM-prijswinner van 2000, intussen 77 jaar oud, en IQ-voorzitter, werd na een valse aangifte door de Officier van Justitie Aandewiel, rechtbank Den Haag,  (via TOM) op basis van een vervalsing van de bewijzen veroordeeld . Voorwaardelijk!  Ik heb nu vuil op mijn naam. En ik verlies rechten. Op basis van de echte bewijzen was vrijspraak de enige optie.

 

Zo snel kan dat gaan:  een valse aangifte, en bepaalde politieagenten en bepaalde OM-medewerkers, die de aanwezige bewijzen van onschuld wegmoffelen en in hun zwarte doos verborgen houden, en op basis van een vervalsing van de bewijzen een feit construeren en tot veroordeling overgaan. Zo werken politiestaat. en dictatuur. Altijd volgens dit eenvoudige en primitieve recept: de bewijzen vervalsen.

Maar dat is niet zonder risico: nu rommelen de bewijzen van onschuld als gevaarlijke boemerang in de zwarte doos. Wat gebeurt, als de boemerang vrij komt? Indien de boemerang vrij komt, rollen koppen.  Indien de democratie nog een beetje leeft. Anders ook niet.

 

Natuurlijk hebben de hoeders van de rechtsstaat dat niet wegens niets gedaan. Zij hebben het risico niet wegens niets in koop genomen: De rechtsverkrachting heeft namelijk consequenties. De DSM-prijswinner verliest bepaalde rechten en kan niet meedoen aan de komende kamer-verkiezingen in 2017. Anders kan hij als listtrekker van de IQ-Partij in de Tweede Kamer gekozen worden en daar een coalitie smeden voor brede toepassing van de Crimefighter-Computer CfC, door universiteiten ontwikkeld, die er in Japan al benut wordt, met groot succes.

 

Alle boeven en alle rechtsverkrachters van Nederland vrezen de Crimefighter-Computer, die meer ziet en de waarheid sneller en beter  bepalen kan dan een mens. Dus mag de CfC nooit komen. Dus moet door een beetje meer rechtsverkrachting daarvoor worden gezorgd, dat voorstanders van de CfC niet in de 2. Kamer komen. Zo  voltrok zich - via rechtsverkrachting - de veroordeling van een onschuldige. Leeft de democratie nog in jou? Dan ondersteun mij. Stuur een e-mail:   “Ik wil, dat de IQ-voorzitter de scherpe foto’s krijgt. De bewijsstukken. Dat is zijn burgerrecht.”

 

Einde iqnet22 —–  more    .     IQ-Partij, Delft, NL

 

 .

iqnet22