IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

 

 

 

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

 

 

 

 

Website :     www.crimpolex.jaaaa.net

E-Mail:   crimpolex@gmail.com

Facebook:        Crimpolex

Twitter : @Crimpolex

Crimpolex

Burgervereniging met dit doel:

 

Criminele politieagenten uit de politie verwijderen

 

Volgens onze ervaringen heeft de politie haar vermogen tot zelfreiniging verloren. In deze gevaarlijke situatie moeten wij burgers integere politiemensen helpen, criminele politieagenten te pakken en voor de deur te zetten.

Wij zin de baas van de politie. Wij betalen de politie. Maar weliswaar moeten wij goed georganiseerd zijn, om de baasrol te kunnen spelen. Wij burgers betalen de politie, om ons tegen criminelen te bescher-men. Als criminele wespennesten de politie van buitenaf  hebben geïnfiltreerd en binnen zitten zoals nu, dan moeten wij spoedig reageren en orde op zaken stellen. Baas-zijn omzetten in de praktijk is moeilijk. Maar het gaat wel. Wij burgers, die de organisatie Crimpolex vormen, moeten talrijk genoeg zijn, om gewicht te hebben. Dat is punt 1. Punt 2 is: wij moeten over ‘wapens’ en een goede strategie beschikken.

 

Onze belangrijkste ‘wapens’  zijn Crimefighter-Computers CfC met  testprogramma DIM daarop. Doers in Memory testen: dat is echt effectief. De wetenschap biedt ons dit hulpmiddel. In Japan is de CfC al 20 jaar in gebruik, met beste resultaten. Dit hulpmiddel CfC is er. Dat is een ‘ wapen’ van de Rechtsstaat.

Men kan ook werktuig zeggen. Wij werken geweldvrij. De  integere politieagenten, onze vrienden, hebben het recht, tegen misdadigers geweld te gebruiken.

Ook van een 2. kant krijgen wij hulp:  Een grote organisatie opbouwen gaat met sociale media veel makkelijker dan vroeger.

 

Vroeger waren de criminele wespennesten vaak de winnaars, infiltreerden de politie van buitenaf en schepten de politiestaat. Denken wij aan de Nazis en Hitler en aan de Stasi.  Vandaag doen criminele wespennesten opnieuw een poging. Ze zitten al binnen. De verstikkende corruptie in de politie van nu bewijst het, met onveiligheid en rechteloosheid als gevolg. Beleef eens de manipulaties van ‘politie-boeven’ van dichtbij! Hoe ze je recht breken! Maar deze keer hebben wij de 2 nieuwe hulpmiddelen CfC en sociale media zoals facebook, twitter en email-diensten. Als wij deze spoedig inzetten, worden wij de winnaars, burgers met een integere politie in een CfC-rechtsstaat.

Das Feine an Crimpolex ist: es geht gewaltfrei. Es ist Evolution, keine Revolution. Das Gewalt-Monopol bleibt bei der Polizei: bei den integeren  Polizei-Agenten. Bei den Ehrlichen. Sie können, mit Rückendeckung von uns Bürgern, ihre criminellen Kollegen festnehmen.

 

Maak Crimpolex een stuk groter :  word lid !                             Aan   crimpolex@gmail.com

Stuur  Crimpolex een email:                                                         “Ja! Ik word lid van Crimpolex”.

 

Het is simpel en snel gedaan!

Voeg je facebook- en twitter-accounts bij, als je die al hebt. Wij helpen, accounts te maken, als je die nog niet hebt. De snelle, half-automatische draad naar anderen toe is belangrijk.

Bij Crimpolex zij alle bijdragen vrijwillig. Geen verplichtingen, maar wel baten. Doe de stap nu!

 

Crimpolex is verbonden met IQnet.

Zie www.IQnet.jaaaa.net, iqnet15

Einde iqnet15 —–————  more.

 

DE

NL

GB

iqnet15