IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ-Net en IQ-Partij

Delft, NL.  iq.partij@gmail.com   facebok-adres :  GuntNiessen   

 

 

IQ-Partij

 

Het machtssysteem heeft IQ-Partij een prima nieuw argument voor de komende verkiezingen aangeleverd, met dat wij ons kunnen onderscheiden:

Het machtssysteem heeft op de voorzitter van IQ-Partij, Gunt Niessen, een aanval gepleegd met een foute aangifte en hem (tot nu toe) 10 maanden lang het elementaire basisrecht vooronthouden, zich te verdedigen, door de ‘bewijzen’ voor de beschuldiging op slot te houden. Zo kan IQ-Partij aan de kiezers laten zien, in welk staat van ontbinding rechtsstaat en democratie in NL verkeren en krachtig verbeteringen voorstellen. Vooral: de brede inzet van de Crimefighter-Computer CfC eisen (die in een paar politiekorpsen er al is, maar nauwelijks wordt ingezet).

Ze zijn bang voor CfC en willen koste wat kost voorkomen, dat Gunt Niessen als lijsttrekker aan de NL-verkiezingen deelneemt en de CfC bekend maakt. Hij heeft een Duitse pas en nu het recht, een NL-pas bovenop te krijgen. Met de NL-Pas kan hij deelnemen. Tenzij hij heeft een misdrijf gepleegd, zo klein ook. Dan krijgt hij de NL-pas niet. Daarom hebben ze vlug een mini-misdrijfje uitgevonden en in een foute aangifte gestopt. Voila!

 

Het gaat om een primitief bedrog:  de foute aangifte werd gedaan door een Turkse teenager, kennelijk ondersteund door iemand, die uit beeld verdween. Zij heeft een oud letsel aan haar arm laten zien en door de politie laten fotograferen (foto 1) en stelt, dat het letsel nieuw is, 20 minuut oud, en de IQ-voorzitter de oorzaak.  Een vakman (bijv. een arts) kan meteen zeggen, dat het letsel oud is. Dan is de bedriegende teenager tegen de lamp gelopen. Ook gaat zij tegen de lamp lopen, als ze aan de Crimefighter-Computer CfC wordt getest.

 

Om zich te kunnen weren tegen de foute aangifte en beschuldiging, moet de voorzitter scherpe kopieën van de foto’s hebben en daarmee naar een vakman gaan. Hem de ‘bewijzen’ geven is makkelijk mogelijk: even normale kopieën maken. Ze hem niet geven betekent, hem zijn burgerrecht wegnemen, zich te verdedigen. Dat is sinds 12.6.2015 gaande. Sinds 10 maanden! Toen heeft hij de scherpe kopieën gezien, maar niet gekregen. Later heeft hij wazige, totaal verkleurde kopieën gekregen, op die niets meer te zien is. Ondanks vele herinneringen kreeg hij niets anders. Hij vraagt om scherpe kopieën. Nederland wil toch een rechtsstaat zijn!

 

In deze zaak heeft hij 3 misdrijven tegen zich beleefd, in antwoord op de foute aangifte! Bovenop komt: hij is 75, hij is DSM-prijswinner, hij is Duitse staatsburger.

 

Hem met een foute aangifte en allerlei primitieve manipulaties onder de voet lopen, wie heeft er baat bij? Krachten van de rechtsstaat zijn dat niet! Het gebeuren levert zicht daarop, in welke staat van ontbinding de Nederlandse rechtsstaat verkeert!

 

 

IQ-Net en IQ-Partij en grote universiteiten rond om de wereld pleiten voor brede invoering van de CfC-Crimefighter-Computer. Dan hebben de wespennesten geen speelruimte meer. Dan verliezen ze hun macht. Dan zijn wij van hen af.  (www.iqnet.jaaaa.net, daar iqnet3)

 

Meer informatie nodig? :  party2-2-0 und party2-2-0-2 .

 Einde iqnet12 ——————  more .

 .

iqnet12