IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

Gunt Niessen,

Delft,  E-mail  GuntNiessen@gmail.com

16.2.2016

Open brief  aan het

hoofd van de Nationale Politie,

meneer Erik Akerboom, Den Haag

 

Geachte heer Akerboom,

 

Mag ik u attent maken op een crimineel wespennest in de politie Delft, beschreven in mijn open brief aan de burgemeester van Delft, Bas Verkerk, bekend gemaakt via advertentie in de krant Delft op Zondag op pag. 16. op 21.2.2016.

U kunt toch niet geïnteresseerd zijn in een afbraak van de reputatie van de politie!Ik verwacht maatregelen!

Tevens vraag ik u daarom, kopieën van de letselfoto’s in digitale kwaliteit in mijn handen te geven en op internet te publiceren, die het bedrog van de onbekwaam simulerende Turkse teenager Sule en de ‘verdwenen’ hoofddoekvrouw bewijzen, om van de smerige foute aangifte af te komen (1) en om op dit bedrogpatroon attent te maken (2). Zeker weten vele malen geroutineerd ingezet. Joint venture van criminele immigranten en criminele politie! Het gaat om een bijzonder smerige vorm van foute aangifte, omdat kinderen door volwassenen worden ingezet, om op criminele manier voordelen te vergaren. En politieagenten doen mee!  Zo leren deze kinderen meteen, hoe men het moet doen, om in schablonen denkende burgers om de tuin te leiden. De juiste opvoeding voor een criminele baan!

Mijn vertrouwen in de ‘rechtsstaat’ van nu is nul. Het is tijd, dat u met de CfC-rechtsstaat begint zoals in Japan, door de CrimefighterComputer CfC breed in te voeren. Alleen zo kunnen wij de criminele wespennesten ontmantelen. Zo kunnen wij criminele personen uit het machtssysteem trekken. De techniek is er. Universiteiten rond om de wereld pleiten ervoor. Dus inzetten!

Natuurlijk is er weerstand tegen de CfC juist door de criminele wespennesten, die ja ook in het machtssysteem zitten, invloed uitoefenen en hun speelruimtes zien verdwijnen. Maar de integere functionarissen zijn in de meerderheid. En u behoord daarbij. Denk ik! In uw nieuwe functie als hoofd van de Nationale Politie hebt u de mogelijkheid, de CfC eindelijk breed in te voeren. En u gaat het doen. Denk ik! Het is tijd en het moet snel gebeuren. Ik en alle kennissen en vrienden van de sociale media zullen uw maatregelen blijven volgen en u blijven herinneren, als wij niet de verwachte schreden zien. De eerste personen, die aan de CfC moeten, zijn de agenten in Delft, die misdrijven tegen mij hebben gepleegd.

 

Met vriendelijke groet

Gunt Niessen

Slachtoffer van 3 politiemisdrijven

 

 

 

 

Het volgt de brief aan de burgemeester, ook op iqnet10-6 bekend gemaakt.

 

 

Open brief

aan burgemeester Verkerk, Delft

 

Geachte burgemeester Verkerk,

 

U had 4 weken nodig, om mij 2 nietszeggende antwoordbrieven te sturen en niet te helpen, de gevraagde goede kopieën van letselfoto’s te krijgen, terwijl u weet, dat de optieprocedure loopt en wegens de zwevende zaak vertraging oploopt. Goede, leesbare kopieën heb ik nodig - dat weet u ook -  om mij tegen een smerige foute aangifte van een simulerende Turkse teenager te weren, die door manipulaties van een crimineel wespennest in de politie Delft en in het OM gesteund wordt. Het zijn ongelofelijke toestanden van corruptie.

De teenager, een loterijverkoopster, die bezig was in ons bejaardenflat, stelt, door mij geslagen worden te zijn, met letsels als gevolg, maar toonde aan de politie een oud letsel. Bedrog! Goede kopieën van de foto’s bewijzen dit bedrog. Maar politie en OM hebben de kopieën*, die ik kreeg, totaal verkleurd - niets meer te zien - en weigeren sinds 7 maanden, goede kopieën in mijn handen te geven, die ik tijdens het verhoor heb gezien, die details zichtbaar maken en het bedrog bewijzen.  In het verhoor heb ik ook meteen gezegd “Dit hier getoonde armletsel is oud!”, maar het corrupte wespennest gaat door!

Als ik u schreef, had ik nog hoop, meneer Verkerk. Ik heb u alleen om de foto’s gevraagd, niet om over de rechtszaak te beslissen of  stelling te nemen.

Maar helaas … . Ook weet men al veel over corruptie, wanneer men zo’n smerige aanval meemaakt, dan ziet men eerst, hoe dicht deze corruptie is!

 

Omdat in deze sfeer van corruptie (advocaat was ook geen hulp) recht moeilijk te krijgen is, nu deze open brief, dat alle burgers mee kunnen kijken. Het bedrog-patroon is simpel. De zaak is niet gecompliceerd. En de manipulaties van de betrokken ‘overheidsdienaren’ zijn meer dan primitief.

 

Ik, leeftijd 75, DSM-prijswinnaar, en niet helemaal stom, ben niet bereid, me door zo’n corrupt wespennest overollen te laten. De ongelofelijke processen niet in een kleine hoek laten, maar aan meer burgers tonen! Daarom deze open brief. Daarom zet ik deze brief ook op mijn website  IQ.jaaaa.net.  Lees hem onder iqnet10-6,  www.iqnet.jaaaa.net.

Van het OM eis ik, de foto van het armletsel in digitale kwaliteit aan mij te geven en op het internet te zetten, dat iedere burger het bedrog kan zien: Dit letsel is niet 20 minuut jong, maar oud. Bedrog!

 

Mag ik nog toevoegen:  ik vind het een dikke contradictie, dat u, meneer Verkerk, op uw website zegt, dat veiligheid in Delft uw speerpunt is, maar niets onderneemt tegen een crimineel wespennest** in de politie Delft, op dat ik u heb gewezen, dat 3 duidelijke misdrijven tegen mij heeft gepleegd: 

1. mij met geweld uit mijn woning heeft getrokken, als ik argeloos de deur opende, zonder voorliegende echte bewijzen, iets fout te hebben gedaan, alleen wegens een foute beschuldiging. Dan de zwakke 75-jarige zwaar mishandeld, mij geboeid, dan de geboeide armen op de rug met grote kracht naar boven geduwd totdat ik voor pijn begon te schreeuwen. 

2. Dan mij op het politiebureau in levensgevaar gebracht, door mij 5 uren in een politiecel te laten zitten met gezondheidsproblemen, veroorzaakt door de toegepaste brute geweld, zonder een arts the roepen (ik heb in die 5 uren via microfoon /luidspreker meerdere keren om hulp door een arts gevraagd).

3. Een duidelijk foute aangifte grof manipulerend steunt en ook een betrokken volwassen hoofddoekvrouw niet zoekt (moeder of tante), die de onbekwame teenager heeft geholpen en voor komst van de politie verdween (behoort bij het bedrogpatroon van de immigranten, die op schadevergoeding en smartengeld azen). Selectieve behandeling van aangiftes: die van bedriegende immigranten wel. De aangifte van mij tegen de verdwenen volwassen hoofddoekvrouw niet . (“Daar doen wij niets!”. Door agent zo gezegd!)

 

Drie duidelijke misdrijven van de politie tegen een burger van Delft! En u, met veiligheid van burgers als uw speerpunt, doet niets. Contradictie!

 

De gemeente Delft onder uw leiding zit met hoge schulden diep in de schuldenput.

De gemeente Delft had onder uw leiding nu de rijkste gemeente van Nederland kunnen zijn, met een florerende Stormvogel-industrie, producerend voor de energiemarkt wereldwijd. Een windmolen producerend,  veel krachtiger dan huidige windmolens, een vliegende windmolen, niet storend, echt innovatief. Met de internationale DSM-Prijs bekroond. U hebt mij toen, in 2002,  gezegd:  “Vraag bij de gemeente Delft subsidie aan, om een prototype te bouwen!”  Heb ik gedaan. Uw wethouders Fuik en Grashof hebben getorpedeerd. Als ik u dan vroeg, in te grijpen, heeft u mij woordelijk gezegd “Ik heb geen macht. In Nederland hebben de wethouders de macht. Ik kan niets doen!” Weer zo’n contradictie van u tussen zeggen een doen! Was dat een spelletje, afgesproken tussen u en uw vriend Fuik, om energie te verbranden? Ook nadat de wethouders Fuik en Grashof naar de Tweede Kamer waren verhuist, bent u nooit op de krachtige Stormvogel-techniek teruggekomen. (De techniek is nu verder dooront-wikkeld en kan voor  0.5 cent /kWh produceren, en genoeg voor alle behoeftes). U zwijgt en bent niet geïnteresseerd. De olie-industrie is niet geïnteresseerd. Het machtssysteem is niet geïnteresseerd. De mensen 10 keer meer laten betalen voor energie dan nodig, daaraan zijn ze geïnteresseerd.

Als de CrimefighterComputer komt (bent u bereid, aan de neutrale CfC een test de doen, meneer Verkerk ?) en de burgers zien, welke mensen nu boven aan de knoppen van de macht zitten, dan kan de wind nog draaien en de krachtige Stormvogel-techniek ingezet worden. Als de raad van de stad Delft onder andere leiding een andere politiek volgt, dan kan Delft toch nog en stand oord van een krachtige Stormvogel-industrie worden en uit de schuldenput hoogsteigen. 

 

Kortom, ik zie bij u niet éen contradictie, maar meerdere.  En ik wil van u nog al-tijd, dat u de goede kopieën van de letselfoto’s bezorgt, om van de smerige foute aangifte af te komen. Twee keer heb ik u vriendelijk gevraagd. Nu vraag ik u via deze open brief opnieuw.  U weet, dat de optie-procedure loopt. Misschien denken burgers, die het via deze open brief horen, ook, dat de DSM-prijswinnaar van 2000, langer dan 15 jaar in Delft, recht heeft op een Nederlands paspoort en dus normale burgerrechten. Misschien krijg ik steun van burgers en organisaties in Delft.

(Steun van ‘Onafhankelijk Delft’ is er al)

 

Met vriendelijke groet

Gunt Niessen

Slachtoffer van 3 politiemisdrijven.

Einde iqnet10-6 ——————  more .

 

 

 

 

 

*)  Ik spreek hier niet van een vervalsing van de originelen,

alleen van een vervalsing van de kopieën.

Of ook de originelen vervalst zijn, weet ik niet.

Of de politie mij op 17.6.2015 nepfoto's hebt voorgelegd, weet ik ook niet.

Toch in de sfeer van manipulatie en bedrog, die ik aantref, is alles mogelijk.

Ondanks dat ben ik voorzichtig en stel alleen, wat ik weet.

 

Sinds 7 maanden geeft de criminele groep geen inblik in de ‘bewijzen’, kan dus in de zwarte doos manipuleren zo als ze wil. Van vertrouwen in integriteit van politie en OM gaat niemand meer uit, na dat, wat in de laatste tijd via de media bekend is geworden. Het past bij wat ik hier beleef. Corruptie is in het systeem breed aanwezig. Wetenschappers hebben de achtergromd opgehelderd. Ze komen met de conclusie, dat de CfC-CrimefighterComputer moet worden ingezet, wat grote universiteiten rond om de wereld al lang eisen, en wat in Japan al sinds jaren realiteit is, om zieke bedriegers uit het machtssysteem te trekken. Iedere verdachte persoon krijgt van IQ-Net en IQ-Partij en van altijd meer organisaties de vraag voorgelegd:

“Bent u bereid, een integriteits-test aan de CfC-CrimefighterComputer te doen?”

Bent u bereid, meneer Verkerk?

 

Bij verwarspelen van het OM, mij fout citeren en daaruit conclusies trekken, ga ik niet op deze lijm. De klachtencommissie heeft het moeilijk, de misstappen van functionarissen te verdedigen en grijpt tot primitieve trucjes. Alleen ziet de burger dan, dat het geen klachtencommissie is, maar een zwakke verdedigingslinie van een corrupt en uitgehold machtssysteem.

 

 

**) de wespennesten werken met de secret society strategie:

Men weet nooit, wie alles daarbij hoort .

Zonder CfC kan men ze moeilijk pakken.

Met CfC wordt dit een kinderspel. Wij moeten de CfC breed inzetten. In Japan gebeurt dit al sinds jaren. De machtstructuren in Europa houden de CfC nog tegen. Nog …..

 

 

Einde iqnet10-8 ——————  more

iqnet10-8