IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

Gunt Niessen,

2625 AG Delft, Griegstraar 7 .  GuntNiessen@gmail.com   facebok-adres :  GuntNiessen   

 

Ter attentie van de heer Van Nieuwenhuizen

Hoofdofficier van Justitie    Prins Claus Laan 60     Den Haag

 

Betref: 

Machtsmisbruik door het OM

Betref:   Proces-Verbaal Nr. PL1500-2015175895.  Verdenking: ‘lichte mishandeling’ op 12.6.2015

TOM-zitting  23.4.2016. 9.30 h Vooraf: Ik accepteer geen negatieve beslissing van een beslisser, die niet door de CfC getest is. Als er op de stoel van de OvJ een bedrieger zit, niet CfC-getest, die be-wust wit voor zwart aanziet, en zwart voor wit, dan is een negatieve beslissing mogelijk. Anders niet.

 

Geachte heer Van Nieuwenhuizen,

Hier moet u in ieder geval meteen ingrijpen:

Machtsmisbruik

Vervolging van mensen via valse aangifte, en valse bewijzen.

En verstekken van de ‘bewijzen’, daarmee men de valsheid niet kan aantonen.

Dat is niet te aanvaarden!  Een eind maken aan zulke praktijken!

Zelfs de ombudsman wordt door het OM om te tuin geleid! Wij (ik, IQ-Partij, IQnet en …) eisen CfC-test van allen, die bij zulke praktijken meedoen.

Met de beste wensen   Gunt Niessen

Het gaat om een primitief bedrog:  een valse aangifte. Een Turkse teenager, waarschijnlijk door volwassenen op bedrog getraind en misbruikt, heeft een oud letsel aan haar arm laten zien en door de politie laten fotograferen (foto 1) en stelt, dat het nieuw is, 20 minuut oud.

Een vakman (bijv. een arts) kan meteen zeggen, dat het letsel oud is. Dan is de bedriegende teenager tegen de lamp gelopen. Ook gaat zij tegen de lamp lopen, als ze aan de Crimefighter-Computer CfC wordt getest.   Om mij te kunnen weren tegen de foute aangifte en beschuldiging,

moet ik scherpe kopieën van de foto’s hebben en daarmee naar een vakman gaan.

Mij de ‘bewijzen’ geven is makkelijk mogelijk: even normale kopieën maken. Ze mij niet geven betekent, mij mijn burgerrecht wegnemen, me te verdedigen. Dat is sinds 12.6.2015 gaande. Sinds 10 maanden!   Toen heb ik de scherpe kopieën gezien (tijdens het verhoor),

maar niet gekregen. Later heb ik wazige, totaal verkleurde kopieën gekregen, op die niets te zien is. Ondanks vele herinneringen kreeg ik niets anders. Ik vraag om scherpe kopieën. Nederland wil toch een rechtsstaat zijn!

 

Een reden voor de valse aangifte en het onrecht daarna kan zijn, dat een kwade groep in het machtssysteem verhinderen wil, dat ik bovenop mijn Duitse pas de NL-pas krijg (die is aangevraagd). Met de NL-pas kan ik als lijsttrekker van de IQ-Partij aan de komende verkiezingen deelnemen en de mensen op de grote voordelen van de Crimefighter-Computer CfC voor de samenleving attent maken. Voor de CfC is de kwade groep bang. Ze wil niet ontmanteld worden. Ze wil de bevolking zwak en onwetend, om ze te kunnen uitbuiten. Daarom misschien al die grove manipulaties tegen mij.

 

Ik heb hier 3 misdrijven tegen mij beleefd, in antwoord op de foute aangifte! Bovenop komt: ik ben 75,  ik ben DSM-prijswinner,  ik ben Duitse staatsburger.

 

Mij met een foute aangifte en allerlei primitieve manipulaties onder de voet lopen, wie heeft er baat bij? Krachten van de rechtsstaat zijn dat niet! Het gebeuren levert zicht daarop, in welke staat van ontbinding de Nederlandse rechtsstaat verkeert!

 

Met vriendelijke groet

Gunt Niessen

 

Heeft u meer informatie nodig?   Via party2-2-0 und party2-2-0-2 kunt u meer details lezen.  Nog meer informatie nodig?   Mail mij : GuntNiessen@gmail.com .  Bel mij  :  o6-33 43 83 28

U kunt de scherpe digitale foto’s als attachment naar mijn mailbox sturen: GuntNiessen@gmail.com.

Kopie van deze brief aan:

Duitse Ambassade in Den Haag en het Duitse Consulaat in Amsterdam

de Tweede Kamer, leden Omtzigt en Buma (CDA) en Kroll (50Plus)

De Minister van Justitie. De Raad van State

 

Einde iqnet10-5-1 ——————  more .

iqnet10-5-1