IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net IQ IQ IQ IQ IQ IQ IQ-Net

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

Gunt Niessen,

2625AG Delft, Griegstraar 3 .  GuntNiessen@gmail.com   facebok-adres :  GuntNiessen   

 

Aan het bureau van de Ombudsman

Postbus 9 31 22,    2509 AC Den Haag

 

Geachte heer Van Zutphen,

 

Hier hebt u een eenvoudige zaak, die u snel kunt oplossen:

Een crimineel wespennest in de politie Delft, dat 3 misdrijven tegen mij heeft gepleegd, en tentakels heeft naar het OM, dat me blijft vervolgen, wegens een foute aangifte, in plaats van de foute aangifte te seponeren.  Proces-Verbaal PL1500-2015175895 Art. 300/1 Wb StrR

 

De manier, waarmee liegende, bedriegende, grof manipulerende personen in politie (klachtencommissie) en OM en BM van Delft naar uw bureau verwijzen, wekt de verdenking, dat deze groep ook in uw 170-personenteam tentakels heeft zitten. Daarom moet u opletten, dat ze niet de zaak aan zich trekken, om mij verder te frustreren en nog meer schade toe te voegen.

 

Een klokkenluider zei op TV, dat de ombudsman geen hulp voor hem was, zonder alleen een grote teleurstelling. Dat wijst in dezelfde richting.

 

3 misdrijven tegen mij! Bovenop komt: ik ben 75, ik ben DSM-prijswinner, ik ben Duitse staatsburger.

 

Belangrijk is, dat u snel bent met uw beslissing in deze zaak, om een TOM-zitting te voorkomen. Want waarschijnlijk heeft de aanval op mij alleen het doel, te verhinderen, dat ik naast mijn Duise pasport ook een Nederlandse pasport krijg, waarop ik een recht heb. Een scherpzinnige mens met meer rechten, die meer kritiek op een undercover-bedriegergroep  levert, nee, dat willen ze niet. Het krijgen van die NL-paspoort is nu al om maanden vertraagd. Als ze blijven grof manipuleren, gaan ze misschien verhinderen, dat ik hem ooit krijg. In een onrechts-staat is alles mogelijk. Zolang de zaak loopt, is de paspoortaanvraag gestopt.

 

Mensen, die in de splitsing van de staatsgeweld geloven, komen bedrogen uit, omdat kwaadaardige groepen zich hebben genesteld in de directe macht en in de rechtsprekende macht en zich de ballen toespelen. Dat is hun truc, om de rechtsstaat uit te hevelen. Zie het boek ’Blik op het machtssysteem. Ontdek zijn onbekende kanten!’

 

Mij snel leesbare bewijzen van ‘mijn misdrijf’ bezorgen, scherpe kopieën van de foto’s van de letsels! (Dat gaat binnen 1 dag.) Daarom vraag ik u. De foto’s bewijzen alleen, dat de agent duidelijk oude armletsels heeft gefotografeerd, dus bedriegend bezig was. Ze willen mij geen bewijs van hun misdrijf in handen geven. Daarom grove manipulatie van meerdere stellen, sinds 7 maanden.  Wespennest van bedriegers! In feite hebben de bedriegersmet een laag van verkleuring het bewijs van hun misdrijf toegedekt en geven alleen deze kopie in plaats van een normale kopie in mijn handen. En ze blijven mij via TOM-zitting vervolgen. De TOM-zitting –termijn is 23.maart. Als dan een bedrieger-OvJ uit het criminele wespennest de zaak in handen heeft, kan ik nog mijn ‘wonder’ beleven.

 

Ik pleit met IQ-Net en IQ-Partij en met grote universiteiten rond om de wereld voor brede invoering van de CfC-Crimefighter-Computer. Dan hebben de wespennesten geen speelruimte meer. Dan verliezen ze hun macht. Dan zijn wij van hen af.  (www.iqnet.jaaaa.net, daar iqnet3)

 

Met vriendlijke groet

Gunt Niessen

 

Heeft u meer informatie nodig?   Via party2-2-0 und party2-2-0-2 kunt u meer details lezen.

Nog meer informatie nodig?   Mail mij : GuntNiessen@gmail.com .  Bel mij  :  o6-33 43 83 28

 

Einde iqnet11 ——————  more .

 .

iqnet11